A Wonder Woman 1984 a lehető legrosszabb számokat produkálja!

Sajnos ez az az időszak, mikor egy filmet a lehető legrosszabb, még csak gondolatban is a mozikba küldeni, és sajnos a Wonder Woman 1984 sem kivétel ez alól. A karácsonykor debütáló film, a többi tavalyi mozival együtt hihetetlen küzdelmet folytat jegyeladások terén, ami a hétvégén 45%-al csökkent, és csak 3 millió dollár bevételt hozott a mozikban. 

A kezdeti sikerek is elmaradtak, mert eddig körülbelül 33 millió dolláros becsült bevétel tudható magáénak, ellenben, az ugyanúgy tavaly bemutatott Tenet filmmel, ami körülbelül 58 millió dollárt hozott össze a jegypénztáraknál. A Wonder Woman 1984 jegyeladásait nagyban nehezíti az, hogy eddig 2200 moziban mutatták be a filmet, és mostanra a 60%-uk bezárt, a koronavírus járvány új hulláma miatt. A HBO Max, ami digitális formában tette elérhetővé a filmet, konkrét számokkal nem jelentkezett még, de körülbelül 7 millió dollár körülire teszik a Kanadai bevételt. Világszinten a Wonder Woman 1984, körülbelül 98 millió össz. bevételnél tarthat.

Egyébként a film nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, a kezdeti lelkesedés ugyanis alábbhagyott. Míg az IMDB filmadatbázisa, 5.5 pontra, addig a Rotten Tomatoes kritikai szekciója 60, míg a közösség 74%-ra értékeli a mozit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése