Spekulációk szerint lehetséges egy Pókember-Multiverzum film elkészülte, a korábbi főszereplőkkel!

Nemrégiben ütötte fel a fejét az a hír, miszerint az animációs Pókember: Irány a Pókverzum hatására, a Sony elképzelhetőnek tartja egy élő szereplős film elkészültét a régi jól ismert, Toby Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland főszereplésével. Pókember karaktere jelenleg ide-oda cikázik az MCU és a Sony között, a Japán cégóriás mégis lát rációt egy ilyen film elkészültére, mivel rengeteg beleszólásuk van a munkálatokba.


Egyesek szerint, a következő Pókember film után lesz az egyesítés, mások szerint még hamarabb, mint gondolnánk, mivel sokan a Morbius előzetesében vettek észre pár furcsaságot. Először is, Michael Keaton is szerepel a Morbius filmben, aki az első MCU-s Pókember: Hazatérés főgonosza, másodsorban az egyik jelenetben egy sikátor graffitijén még az első Sam Raimi féle Pókember ruhában látható a hálószövő, Murderer (Gyilkos) felirattal. Ugye tudni illik, hogy a Pókember: Idegenben film végén (SPOILER) hősünk kénytelen volt megölni Mysteriot, így sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a Morbius egy alternatív dimenzióban játszódik majd. 

A dolgot még az is erősíti, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum animációs film írója, Chris Miller is megerősítette, hogy felvetették már az ötletet, de a Sony azt mondta, hogy túl korai lenne még. Mindenesetre érdekes a gondolat, hogy a Pókember filmekből is egy átjárható multiverzumot csinálnának, kíváncsian várjuk a fejleményeket ezzel kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése