Pletykák szerint Vasember is feltűnhet a Fekete özvegy filmben, csak a színész nem tud róla!

Nos, Az ex Vasember, Robert Downey Jr. valószínűleg megjelenik a fekete özvegy filmben egy cameó szerep erejéig, viszont a színész nem is tudott róla. Ez a régebbi filmjeinek törölt jeleneteinek felhasználásával történhet meg. Robert Downey Jr. 11 évig öltötte magára Tony Stark szerepét, már-már őt tekintve a legfőbb Bosszúállónak. Ez a fázis vele kezdődött és vele is ért véget, a Bosszúállók: Végjáték című filmmel. A hivatalos álláspont szerint nem vált el rossz szájízzel a stúdiótól, de azért elég sok jel utal arra, hogy bizony nem teljes elégedettségében vonult vissza.


Most viszont a Dr. Dolittle film sajtókörútján szúrt oda egy picit a Marvel Studiosnak. A Fekete Özvegy film a Polgárháború és a Végtelen háború közti időben játszódik, ezért Tony feltűnése igenis indokolt, viszont a színész az Entertainment Tonight című műsorban azt mondta. "Igen. Nagyszerű. Legalább értesíthettek volna."

A pletykák és a reménykedések ellenére Robert Downey Jr. nem ölti fel soha többé magára Vasember szerepét, állítása szerint az ő útja véget ért, ugyanúgy ahogy Chris Evans is végleg szögre akasztotta Amerika Kapitány szerepét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése