Az évtized "Improvizációja" volt a Thor: Ragnarök?

Chris Hemsworth (Thor) és Mark Ruffalo (Bruce Banner), a Tokyoi Comic Conon beszéltek arról, hogy a Thor: Ragnarököt szinte végig improvizálták. A két színész meggyőződése, hogy ezek az improvizációk vitték a filmet a komédia irányába, amit úgy tűnik imádott a közönség.

Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson. Mondhatni én és Chris hoztuk össze a filmet, amit Taika Waititi nagyon jól komponált. Még mi magunk is meglepődtünk, hogy ekkora nagy sikere lett.
Nyilatkozta Mark Ruffalo.

Chris és Taika Waititi hamarosan ismét megmutatják, hogy mit tudnak kihozni a negyedik részből, a Thor: Love and Thunderből, amire most talán picit több narratívára lesz szükség, hogy jól működjön, mert a koncepció szerint a filmben Natalie Portman (Jane Foster) kerül előtérbe.

A Marvel Studios projektjei között pedig a következő filmek és sorozatok szerepelnek:
Fekete özvegy (2020. május), Sólyom és a Tél Katonája (2020. őszén), Örökkévalók (2020. November), Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája (2021. Február), WandaVision (2021 tavasz), Loki (2021 tavasz), Pókember (ismeretlen címmel) (2021 Június), Sólyomszem (2021 ősze), Thor: Love and Thunder (2021 november), Fekete Párduc 2. (2022. május)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése