Zack Snyder szerint, Ben Affleck volt a legjobb Batman!

A DC univerzum kiterjesztésére szolgáló film, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, igen megosztóra sikerült a nézőközönség körében. Zack Snyder, a rendező viszont emlékeztette a rajongókat arról, hogy büszke arra, hogy Ben Affleck játszotta Batman szerepét.

Zack Snyder a napokban osztott meg egy képet Ben Affleck Batmanéről, amihez hozzátette, hogy éppen a számítógépéről másolta át az adatait.

Kép forrása: Comicbook.com Én csak pár képet másoltam át a számítógépemről, és belefutottam ebbe. Nem voltam benne biztos, hogy megosztom, de ez nagyon menő... Ben az én tökéletes Batmanem.

Snyder és a rajongók értékelik Ben erőfeszítéseit, viszont a filmek gyenge fogadtatása nem vet túl sok fényt a karakter jövőbeni feltűnésére.

A színész, a "Batman Supermen ellen - Az igazság hajnala" című filmben debütált először, ahol két ikonikus szuperhős összecsapását vitték filmvászonra. A stúdió szerette volna kiterjeszteni az univerzumát, hogy megpróbáljanak riválisai lenni a Marvel filmjeinek, de hiába. A produkció sikeresnek bizonyult, hisz 870 millió dollárt gyűjtött be világszerte, de a film hatalmas kritikai lehúzást kapott, ami megpecsételte azt. A Rotten Tomatoes weboldalon, mindössze 27%-ot ért el.

A színészek számos védelmi mechanizmusról tettek tanúbizonyságot interjúik alatt, Ben Affleck pedig csak annyit mondott, sajnálja, hogy ez történt.

Affleck következő filmje, az Igazság Ligája volt, ami szintén hasonló eredményeket ért el, mint elődje, így Ben Affleck a pletykák szerint elhagyja Batman szerepét.

Zack Snyder eddig nem erősítette meg, hogy visszatér-e az Igazság Ligája filmek rendezéséhez. A legújabb Matt Reeves féle Batmanben pedig fiatalabb színészt akarnak Bruce Wayne szerepére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése