Tom Payne szerint, a The Walking Dead visszaemlékezésében fény derül Maggie eltűnésének körülményeire is!

Tom Payne, a The Walking Dead Jesusa szerint, a kilencedik évad visszaemlékezős epizódjaiban részletek derülnek ki Maggie eltűnésének körülményeiről és a Michonnen és Darylen látható X formájú hegekről.


Abszolút megvan rá az esély, hogy visszatérjek egy visszaemlékezős epizód erejéig. A hat éves időugrást követően annyi megmagyarázatlan dolog maradt, amiről fogalmunk sincs.

- Nyilatkozta a színész, a Serieoslynak, mikor megkérdezték, hogy visszatér még-e a sorozatba.

A színész továbbá elmondta, hogy a jelenben Jesus nagyon is halott, úgyhogy csak így térhet vissza a sorozatba.


Lauren Cohan, a Maggiet játszó színész kilépett a sorozatból és az ABC új sorozatában, a Whiskey Cavalierben kapott főszerepet. A showrunner, Angela Kang viszont szeretné, ha nem csak a visszaemlékezős epizódban, hanem az esetleges tizedik évadban is kapna, ha nem is főszerepet, de legalább egy kisebb mellékszerepet.

Scott Gimple, a sorozat írója és producere, pedig azt sem tartja lehetetlennek, hogy a közelgő The Walking Dead filmben lesz szerepe.


Az, hogy a "flashbackben" tényleg viszont láthatjuk Maggiet, az rejtély, viszont az X formát öltő hegek rejtélyét biztosan feltárják előttünk, erről már nyilatkozott, a showrunner, Angela Kang, és a színészből lett rendező, Abraham, Michael Cudlitz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése