Josh Brolin volt az Aquaman főszereplője?

Az Aquaman hihetetlen nagyot fut a mozikban, a főszereplő pedig nem is bosszankodik amiatt, hogy nem tüntetik fel a nevét a filmben.


Josh Brolin elég felkapott lett képregényfilmek terén. Ő játszotta, a Bosszúállók: Végtelen háborúban, Thanost, a Deadpool 2-ben pedig Kábelt. Ezeken a szerepeken felbuzdulva sokan hihették azt, hogy a DC univerzum legújabb filmjében, az Aquamanban is ő szerepelt.

Egy ideig, ha valaki bepötyögte a Google keresőjébe, hogy "Aquaman cast", akkor Josh Brolin neve ugrott fel elsőnek. "Sajnálom Jason Momoa, de új vízalatti királyt kell ünnepelni!" Vicceskedik a színész Instagramján.


Szeretnék köszönetet mondani minden rajongónak, egy másik filmért. Ez őrület. Az Aquaman volt a karrierem egyik legkielégítőbb és legszívszorítóbb szerepe. Továbbá köszönet az én Ohanámnak (család) a hihetetlen élményért. Egy gyerekkori álmom vált valóra, hogy ez megtörtént. Mégegyszer köszönöm.

Nem csak a színész poénkodott ezzel. A Deadpool alkotója, Rob Liefeld is kihasználta a hibát.


Annyira izgatott vagyok, hogy barátom Josh Brolin, aki Thanos és Kábel szerepét is ellátta, most Aquaman bőrébe is bújhatott, egy ugyanazon évben. Most jöhet a Jonah Hex 2! Mutasd az utat! Micsoda kémia a halakkal.

Josh Brolin egyébként tényleg szerepelt már DC alkotásban, a Jonah Hex-ben. Viszont az Aquaman szereplői még mindig Jason Momoa (Aquaman / Arthur Curry), Amber Heard (Mera), Yahya Abdul-Mateen II (Fekete Mantra), Nicole Kidman (Atlanna), Dolph Lundgren (Nereus király), Willem Dafoe (Vulko) és Patrick Wilson (Orm).

A James Wan által rendezett film eddig nagy sikert aratott, annak ellenére, hogy Josh Brolin nem szerepelt benne. Kínában és Amerikában is megdöntötte a jegyeladási rekordot és a Forbes előrejelzései szerint, talán hamarosan elérheti az 1 milliárd dolláros bevételt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése