Ezért nem hívta eddig Nick Fury segítségül Marvel Kapitányt?

A Bosszúállók: Végtelen Háború stáblista utáni jelenete tömören annyi, hogy Nick Fury, Thanos csettintése után egy kozmikus segélyhívón jelez Marvel Kapitánynak, hogy siessen a segítségükre. Sok rajongó elkezdett spekulálni azzal kapcsolatban, hogy miért pont akkor jelzett Fury, mikor a New York-i csatában is úgy tűnt, hogy vesztenek a hősök.


Egy legújabb rajongói teória erre is választ adhat!

A teóriát a Redditen osztotta meg egy rajongó, hogy a közelgő Marvel Kapitány film végén valószínűleg Fury és Carol nem éppen a legjobb viszonyban vállnak meg egymástól, és a nő figyelmezteti Furyt, hogy csak akkor hívja, ha nincs más választása. Vagy esetleg Carol olyan magaviseletet mutat a Kree - Skrull háborúban, ami még a férfit is megrendíti, így akarja a lehető legtovább használaton kívül hagyni a segélyhívót.


A teória eddig nem áll biztos lábakon, de az kezd körvonalazódni, hogy Nick Fury biztosan megpróbálta a S.H.I.E.L.D irányítása alá vonni a nőt, de nem sikerült kordában tartani azt az erőt, amit ő képvisel. Talán ez lehet az oka annak, hogy ezelőtt soha nem vette igénybe a hívót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése