A The Walking Dead sztárja szerint, van valóságalapja a legújabb rajongói teóriának!

A napokban reppent fel a Redditen a legújabb, The Walking Dead teória, aminek középpontjába Judith Grimes áll. Az egyik rajongó állítása szerint Judith már immunis a vírusra, mivel szervezete alkalmazkodott a kinti világhoz.


Jesus, Tom Payne, a Serieouslynak adott interjúban elmondta, hogy ez lehet egy jó koncepció a közeljövőben, mikor a rajongói elméletekről kérdezték.

Na erre még nem is gondoltam. Régebben az is hír volt, hogy talán Rick is immunis rá. Nem tartom lehetetlennek, hogy ez benne legyen a sorozatban. Vicces lenne, hogyha Judithot megharapnák és nem változna át.

Robert Kirkman, a regény alkotója korábban azt mondta, hogy nem akarnak foglalkozni a járvány hátterével, nem ez a sorozat fő koncepciója, inkább a társadalmi nézeteken és a túlélésen van a hangsúly. Az egyik oka ennek pedig az, hogy rengeteg zombi-apokalipszist bemutató filmnél pedig ezen van a hangsúly.

Az első évadban kikacsintottak a vírus gyógymódjának megtalálása felé, mikor Rick és az Atlantai túlélőcsapat elérték a járványügyi központot, de nem valószínű, hogy fektetnek bele akármennyi energiát is a továbbiakban.

Kirkman viszont megjegyezte, hogyha véget ér a regény, és a sorozat, egy J.K Rowlinghoz hasonló Fantasy, Sci-fi történetben megírja a járvány kitörésének eredetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése