A Bosszúállók: Végtelen háborúnak pont úgy lett vége, ahogy azt Kevin Feige akarta!

A Vasembertől, a Fekete Párducig, a nézők hozzászokhattak ahhoz, hogy a hős diadalmaskodik, a gonosz pedig elnyeri méltó büntetését. De ez az egész megváltozott, a Bosszúállók: Végtelen Háborúban. Rengeteg veszteséggel kellett szembenézniük a hősöknek, mint például Vízió, Loki, Heimdall, de a végén jött a hideg zuhany, amiben Pókember, Dr. Strange és még számtalan szuperhős úgymond életét vesztette. Kevin Feige, a Marvel Studios igazgatója, pedig pontosan ezt akarta.


A stúdió főnök a Variety és az IHearth Radio podcastjében elmondta, hogy a Végtelen Háborút és a Végjátékot körülbelül egyidőben készítették, és ez a két film volt a stúdió történetében a legkeményebb falat mind közül. Feige kíváncsi volt a rajongók reakciójára a Végtelen háborút illetően, és ő is meglepődött azon, hogy mennyire közönség téma lett a film.

Az eddigi összes Marvel film, amit készítettünk úgy ért véget, hogy a hős nyer. Mindegy ki az ellenfél, a végén mindig a jó nyer. Az évek alatt a rajongók annyira hozzászoktak ehhez, hogy minden egyes film kiszámíthatóvá vált. Azon gondolkodtam, mi van akkor, ha megfordítjuk az egészet. A jó bukik el, a gonosz győzedelmeskedik. A végeredmény pedig hihetetlenül jól sült el.

Nyilatkozta Feige.

Továbbá hozzátette, hogy a továbbiakban is megpróbálnak hajmeresztő dolgokat kitalálni a filmekkel kapcsolatban. Az odáig mindenkinek világossá vált, hogy Pókember, Dr. Strange vagy Fekete Párduc a jövőben érkező filmjeik miatt valahogyan visszatérnek a Bosszúállókba, de azt hogy hogyan, az mindenkinek meglepetés lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése